Cartiqo biedt Nederlands alternatief voor Google Maps

Cartiqo biedt Nederlands alternatief voor Google Maps

Webmapper en MapTiler sluiten belangrijke deal in kaarten-land.

Met de introductie van Cartiqo en een samenwerking met het Zwitserse bedrijf Maptiler zet het Utrechtse bureau Webmapper de kaartenbusiness op zijn kop.

Met Cartiqo maakt Webmapper het mogelijk om kaarten in een eigen huisstijl te maken. Voordeel van Cartiqo: de kaart combineert meerdere datasets, de kaart is zeer snel inzoombaar, en hetkaartbeeld is eenvoudig aan de eigen huistijl aan te passen. Standaard Google Maps kaarten op websites worden met de introductie van Cartiqo verleden tijd.

MapTiler Netherlands
Cartiqo bevat de meeste recente datasets van de Nederlandse overheid. Denk bijvoorbeeld aan de Basisregistraties Topografie, Adressen en Gebouwen. Het kaartbeeld bevat geen reclame. Een gamechanger voor bijvoorbeeld bedrijven en gemeenten die een kaart willen gebruiken zonder commerciële vermeldingen en zeker niet van de concurrent.

Samenwerking met Zwitsers bedrijf MapTiler
Webmapper heeft voor de lancering van Cartiqo de handen ineengeslagen met MapTiler, internationaal een belangrijke speler voor online kaarten. Webmapper wordt tevens het aanspreekpunt voor alle Nederlandse MapTiler-gebruikers.

Cartiqo is vanaf nu exclusief verkrijgbaar via www.maptiler.nl.

Website Webmapper

Website MapTiler

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top