Cadjobs benoemt nieuwe directeur

7 maart 2019

Per 1 maart is Tom Achterberg de nieuwe directeur van Cadjobs. Hij volgt hiermee oprichter Sven Boender op die het recruitmentplatform www.cadjobs.nl in 1999 lanceerde.

Tom is sinds zijn studietijd werkzaam bij het recruitmentbedrijf dat gespecialiseerd is in het werven van 2D/3D CAD engineers.

Sinds 2007 heeft hij meerdere functies vervult binnen de organisatie en is met alle taken & verantwoordelijkheden in het recruitmentproces in aanraking gekomen.
Daarnaast is Tom ook actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het nieuwe op maat gebouwde recruitmentplatform waar zowel www.cadjobs.nl als www.solidworksjobs.nl op draait. 
Cadjobs is blij met de aanstelling van haar nieuwe directeur en verwacht dat Achterberg met zijn hands-on recruitment ervaring en netwerk in de maakindustrie het Cadjobs recruitmentplatform verder kan verdiepen en verbreden.

Oprichter en DGA Sven Boender: ”Een opvolger voor jezelf vinden is niet eenvoudig, ik ben heel blij dat Tom de ambitie heeft om deze uitdaging aan te gaan. En niet alleen ik, maar ik spreek namens het hele team. Ik heb er alle vertrouwen in dat Cadjobs met Tom de groei gaat realiseren die we voor ogen hebben. Ik verdwijn overigens niet helemaal van het toneel, ik zal mij meer bezig gaan houden met o.a. de commercialisering van de recruitmentsoftware die wij ontwikkeld hebben en het opzetten van mogelijk nieuwe recruitmentdiensten, zowel binnen als buiten de maakindustrie.” 

Tom Achterberg: “De afgelopen 10 jaar heb ik mogen ervaren dat Cadjobs een zeer gewaardeerde partij is in de markt, eerst als recruiter, later als accountmanager.
Ik ben blij dat ik als directeur verder mag bouwen aan het bedrijf en zie het als een mooie uitdaging om samen met de rest van het Cadjobs team bij te dragen aan verdere groei.”
 

Website Cadjobs.nl

Comments are closed.