Cadac Group bekroond tot Best Managed Company 2015

Cadac Group bekroond tot Best Managed Company 2015

Cadac Group behoorde ook in 2015 samen met dochter NedGraphics tot een van de best geleide bedrijven van Nederland, volgens Deloitte en ING . De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma. Cadac Group werd door de onderzoekscommissie geprezen als duidelijke out-performer met robuuste financials in vergelijking met gelijksoortige bedrijven in Europa.

Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Cadac Group deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd wederom door de kritische jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

www.cadac.com

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top