BIM Loket Dialoogtafel over Smart Cities en digitalisering

30 januari 2018

Het BIM Loket organiseert op 16 februari 2018 een Dialoogtafel rond het thema Smart Cities en de disruptieve werking van digitalisering in de bouw.

De bijeenkomst van het BIM Loket vindt plaats bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam. Keynote-speakers zijn Ger Baron (CTO van Gemeente Amsterdam), en Bram Mommers (Arcadis). Voor deze bijeenkomst zijn ook de Baanbrekers uitgenodigd, een transitienetwerk in de bouw.

Jongeren en dwarsdenkers
Het doel van de Dialoogtafels is om te komen tot een transitie/inspiratienetwerk van dwarsdenkers en jongeren (van geest), rond digitalisering en informatisering in de bouw, in het licht van open standaarden. Onder de naam Dialoogtafels B&U en GWW kwamen in 2017 vertegenwoordigers van de verschillende bouwbranches bijeen: opdrachtnemers, opdrachtgevers en softwarebedrijven. Met de Dialoogtafel richt het BIM Loket zich in 2018 op een bredere groep van mensen die de bouw willen vernieuwen met een praktische aanpak. Dwarsdenkers, creatievelingen en vernieuwers zijn van harte uitgenodigd, aldus de organisatie. Deelname is gratis.

 

Website Eventbrite

Comments are closed.