Autodesk nodigt u uit voor het ‘The Future of Making Things’ Event 2016!

Autodesk nodigt u uit voor het ‘The Future of Making Things’ Event 2016!

Wat is de volgende stap in manufacturing?

In januari presenteert Autodesk het event ‘The Future of Making Things’.

Dit event richt zich zowel op eigenaars, directeurs, .. als op technische engineers. Naast interessante presentaties over de evoluties in de maakindustrie en productontwikkeling, zullen de aanwezigen ook een presentatie kunnen bijwonen van special guest Lieven Scheire!

Deze events zullen plaats hebben op 12 januari in België (San Marco Village – Schelle) en op 14 januari in Nederland (Expo Houten).

Met het thema ‘The Future of Making Things’ wil Autodesk de focus leggen op de huidige evolutie van de maakindustrie. De vraag naar op maat gemaakte producten groeit, de manier waarop producten worden ontworpen verandert, het niveau van productintelligentie en -ontwikkeling evolueert steeds sneller en de mogelijkheden om producten te produceren breiden uit.

Bedrijven moeten deze verschuivingen begrijpen om concurrerend en relevant te blijven. Daarom organiseert Autodesk tijdens dit event zowel een ‘Management Seminar’ voor eindbeslissers, eigenaars,.. als een ‘Technical Track.’ Voor deze laatste kunnen technical Engineers zich inschrijven en hun keuze maken uit een aantal technische break-outs. Voorbije jaren kende dit laatste concept reeds veel interesse van eindgebruikers, onder de naam ‘Digital Prototyping Academy’.fomt

De registraties voor dit event zijn reeds geopend. De definitieve agenda wordt deze week vrijgegeven.

Aarzel niet, en registreer u nu reeds voor dit event!

www.idcm.info/nl/future-making-things

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top