ATMOS UAV biedt extra camera opties

ATMOS UAV biedt extra camera opties

Drone producent Atmos UAV breidt uit met nieuwe mogelijke camera opties. De afgelopen drie maanden hebben de ingenieurs van ATMOS, door middel van meerdere R&D-projecten, de additionele camera’s optimaal weten te integreren waardoor deze nu beschikbaar zijn voor klanten. Bovendien, heeft het team ook de nieuwste versie van Marlynk gelanceerd. MarLynk is de vluchtplanning en -aansturingssoftware aangeboden bij elk Marlyn toestel.

Om de behoeften van de klanten voor een hogere nauwkeurigheid beter te bedienen, heeft ATMOS UAV haar camera opties uitgebreid. Vanaf nu is het ook mogelijk om de RGB Sony RX1RII Full Frame camera en de MicaSense RedEdge-MX te kiezen, naast de Sony QX1 die al langer beschikbaar was.

The nieuwe Sony sensor biedt een ongeëvenaarde ultrahoge definitie van 42.4 MP (8,000 × 5,320 pixels). Deze resolutie en de 35 mm lens maakt het mogelijk voor de gebruiker om een GSD en resolutie van 1 cm te bereiken in zelfs de meest uitdagende projecten.

Recentelijk zijn het gebruik van multispectrale beelden gelinkt aan een stijgend succes in agricultuur applicaties. Met de nieuwe RedEdge-MX en haar vijf banden [(R, G, B, RE, NIR), kan men nu een plant gezondheidsindex en de RGB-beelden genereren in een enkele vlucht.

Onder het motto, “Gemaakt door landmeters, voor landmeters”, implementeert ATMOS UAV continue de feedback die ze ontvangen van hun klanten en andere experts uit de industrie.

Na een uitgebreide proefperiode door Atmos’ Expert User Panel, is de nieuwste versie van de Marlynk software gelanceerdNieuwe elementen en verbeterde intuïtiviteit van het gebruikersinterface zijn nu beschikbaar voor alle Marlyn gebruikers!  

 

Wat is er nieuw?

  • Een intuïtieve grafische gebruikersinterface met nieuwe iconen en een versimpelde vluchtplanning en -aansturingssoftware.
  • Mogelijkheid om meerdere in kaart te brengen gebieden te plannen in een enkele vlucht.
  • Alles-in-een software. Geen checklists op papier meer nodig.
  • Mogelijkheid om kaarten te downloaden zodat deze offline gebruikt kunnen worden, zelfs zonder internetverbinding.
  • Minder werkdruk voor de gebruiker (door een gestroomlijnd proces).

Website ATMOS UAV

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top