ARCHICAD STAR(T) Edition 2019

ARCHICAD STAR(T) Edition 2019

De nieuwste versie van ARCHICAD STAR(T) Edition is beschikbaar.

De STAR(T) Edition is een volledig BIM pakket dat een passende oplossing biedt voor de kleinere bureaus die volwaardig willen participeren in een openBIM workflow.

De verbeterde Profile Manager maakt het mogelijk om eenvoudig, zonder programmeren, parametrische profielen te creëren voor kolommen, balken en wanden. Vanaf nu kan de geometrie van profielen intelligent worden gemaakt en zowel numeriek als grafisch worden beheerd.

ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 bevat nu ook de gestroomlijnde 2D navigatie van ARCHICAD 22. Het pannen en inzoomen op (grote) vectoriële onderleggers gaat vloeiend en soepel. Beeldschermen met een resolutie van 4k of 5k laten nu een nog scherper en gedetailleerder beeld zien, op zowel Mac als Windows.

Met de nieuwe Expressies kunnen berekende waarden toegevoegd worden aan elementen binnen het model. Een combinatie van element-eigenschappen met rekenkundige formules geeft ongekende mogelijkheden, bijvoorbeeld ventilatieberekeningen of aantal kilo’s staal per ligger.   

Tijdens het importeren van IFC zet ARCHICAD IFC eigenschappen om naar ARCHICAD-properties en -eigenschappen waardoor data uit een extern model in ARCHICAD-functies te gebruiken of aan te roepen zijn.

Website KUBUS

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top