ARCHICAD STAR(T) Edition 2018

30 januari 2018

Graphisoft heeft de nieuwste versie gepresenteerd van het kleine broertje van ARCHICAD: ARCHICAD STAR(T) Edition 2018. Deze versie bevat nu ook het volledig vernieuwde trapgereedschap van ARCHICAD 21, inclusief de innovatieve Predictive Design-technologie waarmee mogelijke ontwerpkeuzes tijdens het modelleren van de trap worden doorgerekend en voorgesteld. Andere speerpunten zijn de ondersteuning van alle mogelijke classificatiesystemen en de verbeterde IFC-import- en exportmogelijkheden.

Dankzij vooraf ingegeven voorwaarden blijft de trap gedurende het modelleren voldoen aan belangrijke eisen zoals regelgeving en ergonomie. Dit vereenvoudigt de complexe taken voor de modelleur. Daarbij berekent de innovatieve Predictive Design-technologie op de achtergrond duizenden ontwerp-opties op basis van wat er al gemodelleerd is. Een grafische preview maakt vervolgens de mogelijke ontwerpkeuzes inzichtelijk.
Het relinggereedschap plaatst een leuning met één klik aan weerszijden van de trap, of kan zelfs gekoppeld worden aan andere constructies. Wijzigingen in de constructie of trap worden automatisch doorgevoerd in de reling. Volledige vormvrijheid wordt geboden doordat de losse elementen afzonderlijk aanpasbaar zijn.

Predictive Design-technologieVerbeteringen openBIM-workflow

ARCHICAD STAR(T) Edition 2018 ondersteunt alle classificaties (zoals NL/Sfb en eigen systemen) zodat eenvoudig aan alle BIM-eisen kan worden voldaan (zoals de BIM basis ILS en COBIE). Het vernieuwde beheer van import- en exporttranslators voor IFC geeft de mogelijkheid om op projectniveau voorkeuren te beheren van IFC-modellen in een integrale BIM-workflow.
ARCHICAD STAR(T) Edition 2018 is een volledig BIM-pakket dat een oplossing biedt voor kleinere bureaus die volwaardig willen participeren in een openBIM-workflow. De nieuwe versie is per direct beschikbaar in Nederland en Vlaanderen.

Website KUBUS / ARCHICAD STAR(T) Edition

Comments are closed.