ArcGIS’ers op het wereldpodium

21 februari 2018

Elk jaar verwerkt Esri CEO Jack Dangermond in zijn presentatie op de User Conference voorbeelden van organisaties wereldwijd die gebruik maken van ArcGIS.

Wie ook graag eigen kaarten, foto’s of diagrammen op dit internationale podium wil laten zien, kan tot 18 mei 2018 een afbeelding insturen.

 

 

Waar moet je aan denken?
De evenementorganisatie is vooral geïnteresseerd in kaarten die hielpen bij het nemen van een besluit of die de ‘situation awareness’ en samenwerking tussen partijen ondersteunden. Het kunnen ook kaarten zijn die hielpen een complexe situatie te verduidelijken of een verhaal vertelden. Natuurlijk zijn kaarten welkom die het gebruik van ruimtelijke analyse laten zien, modelling, de positionering van GIS in de ICT-architectuur of een wetenschappelijk project. Praktijkvoorbeelden kunnen worden ingediend, zoals foto’s en schermafbeeldingen van portals, webmaps en het gebruik van apps, binnen of ‘in het veld’. Verder is het mogelijk om een real-time kaart te laten zien, of een operationeel dashboard, fotogrammetrisch materiaal, 3D.

Website Esri

Comments are closed.