Antea Group maakt ook naam in Azië

Antea Group maakt ook naam in Azië

Unihorn India gaat officieel verder onder de naam Antea Group. Het Indiase ingenieurs- en adviesbureau is in 1987 opgericht en sinds 2013 gelieerd aan Antea Group.
De naamswijziging biedt het internationale ingenieurs- en adviesbureau de kans om zich nadrukkelijker te profileren op de snel groeiende Indiase markt.

Volop mogelijkheden
“Een prachtig moment voor Antea Group”, vindt CEO Rob van Dongen. “We zien volop mogelijkheden in India op het gebied van infrastructuur, milieu, stedelijke ontwikkeling en water. De vraag naar hoogwaardige ingenieurskennis groeit snel. Voor veel partijen zijn we interessant omdat we onze wereldwijde kennis kunnen koppelen aan de lokale markt met zijn specifieke vraagstukken en uitdagingen. Onder de naam Antea Group kunnen we ons vanaf nu ook in India als zodanig profileren.”

De naamswijziging valt samen met de professionalisering van de Indiase tak van Antea Group. Zo betrekt de organisatie een nieuw hoofdkantoor in de stad Gurugram, dichtbij New Delhi. Vanaf heden is Antea Group, naast Europa en Zuid- en Noord-Amerika, ook officieel in Azië gevestigd.

Nieuw hoofdkantoor
Bij Antea Group India werken 150 ingenieurs en adviseurs. Het bureau heeft zich gespecialiseerd in de sectoren infrastructuur, milieu, stedelijke ontwikkeling en water.

Antea Group India biedt onder meer hoogwaardige dienstverlening voor de ontwikkeling van waterprojecten, snelwegen, bruggen en luchthavens. Het bureau voert in heel India projecten uit voor overheden en bedrijfsleven.

Website Antea Group

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top