Antea Group  lanceert webstore

Antea Group  lanceert webstore

Antea Group lanceert een webstore en is hiermee de allereerste in de branche die diensten en producten 24/7 vanuit een webwinkel aanbiedt.

Online winkelen is volledig ingeburgerd. Voor ingenieurs- en adviesbureaus is het echter nog geen gemeengoed. Antea Group brengt daar verandering in. 

Adviesgroepmanager Bas Boonstra: “Bij klanten groeit de behoefte om op een flexibele, laagdrempelige manier gebruik te maken van onze diensten. Hun vragen beperken zich niet tot kantoortijden; ook ’s avonds of in het weekend wil men kennis opdoen.

Daarnaast komt Antea Group via de webwinkel met nuttige producten voor de wereld van morgen.”

Consumentenmarkt
In de toekomst biedt de webwinkel ook consumenten de mogelijkheid om van online diensten gebruik te maken. Via internet kunnen consumenten straks bijvoorbeeld bodeminformatie kopen en afrekenen met IDeal. “Uniek”, volgens Boonstra. “Ingenieursbureaus zitten in de business-to-business markt, maar op deze manier gaan we ook werken voor particulieren.”

Online consult, analyse en advies
Vanuit alle disciplines van het ingenieurs- en adviesbureau wordt de webstore gevuld met diensten, kennis en producten. Dit gebeurt onder meer in de vorm van workshops en consulting producten. Zo is bijvoorbeeld een analyse en advies voor de aanpak van bijplaatsing en dump bij afval inzamelcontainers in de webstore verkrijgbaar.

Website Antea Group Webstore

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top