Allround medewerker Georegistraties

12 juni 2019

Ben jij de accurate duizendpoot die er van houdt om gedetailleerde informatie bij elkaar te brengen en uit te tekenen? Minecraft voor volwassenen! Jij zoekt daarbij een werkomgeving die in beweging is.

Als jij jezelf in de introductie herkent dan is deze functie iets voor jou!

De functie
Als allround medewerker georegistraties zorg je voor het inwinnen, bewerken, verwerken en presenteren van ruimtelijke informatie. Dit doe je voor de gemeentelijke basisregistraties BAG en BGT. Daarnaast is het in stand houden van koppelingen met andere kernregistraties zoals BOR, dagelijks onderdeel van je werk. Vanuit de functie heb je veel contact met burgers en afnemers.

Je bent binnen het team verantwoordelijk voor de aansturing en werkvoorbereiding van de landmeetkundigen. Denk hierbij aan de contacten met de Omgevingsdienst de Vallei (OddV) en het Kadaster, de voorbereiding van het meet- en uitzetwerk en je bent sparringpartner voor de landmeetkundigen bij knelpunten in het veld. Vanuit je praktijkervaring ben je in staat om in te schatten wanneer we moeten opschalen naar het uitbesteden van werk.

De afdeling is volop in ontwikkeling richting een allround team en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Doelstelling is dat team georegistraties voor het eind van dit jaar dermate allround is, dat iedereen uit dezelfde werkvoorraad werkt. We zoeken iemand die “instapklaar” is voor dit team.

Comments are closed.