Adviseur digitale transformatie

20 april 2018

Bouw mee aan het nieuwe Erasmus MC-Sophia.

Erasmus MC is volop in beweging. In mei van dit jaar worden de deuren van een gloednieuw en hypermodern ziekenhuis geopend. We staan nu voor de uitdaging om voor de kinderen van het Erasmus MC-Sophia een toekomstbestendige huisvesting te realiseren.

Als adviseur digitale transformatie ben je werkzaam binnen Programma Sophia. In deze functie adviseer je over digitalisatie van informatieprocessen. Hiertoe onderzoek je de informatiebehoeften en adviseer je over innovatief gebruik van informatie in projecten en andere activiteiten (bouw én organisatie). Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en inrichting. Denk hierbij aan het opstellen van een implementatieplan, het begeleiden van de invoering en instrueren over het gebruik van digitale informatie.

Je maakt verbinding tussen zorg - en bouwinformatie. Je brengt (zorg)processen in kaart en optimaliseert deze door middel van digitale simulatie. Daarnaast draag je bij aan het digitaliseren van programmeer-, ontwerp- en bouwprocessen. Het voorbereiden van presentaties en rapportages behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Comments are closed.