(aankomend) Gegevensbeheerder Openbare Ruimte (24-32 uur)

24 december 2018

Vind jij het leuk om met gegevens bezig te zijn? En schrik je niet van een stapel werk, maar zie je het juist als een uitdaging om hier snel en secuur doorheen te werken?

Team Vakbeheer en Specialisten is op zoek naar een:
(aankomend) Gegevensbeheerder Openbare Ruimte
24-32 uur

Wie is onze ideale kandidaat?
Je vindt het leuk om met gegevens bezig te zijn. Jij schrikt niet van een stapel werk, maar ziet het juist als een uitdaging om hier snel en secuur doorheen te werken. Hier wil jij je ook nog verder in ontwikkelen. Net als wij werk jij graag in een fijn team. Daarom durf jij vragen te stellen, jouw mening te geven, deel je jouw ideeën, en kun je er ook tegen als anderen jou suggesties geven voor verbetering. Zo draag je bij aan het zijn van een sterk team.

Ons team
Je komt te werken in de vakgroep Geobeheer waar 7 mensen werkzaam zijn. Het hele team Vakbeheer en Specialisten bestaat uit 25 fte. In dit team werken specialisten op de verschillende vakgebieden, zoals groen, water, riolering, wegen en gegevensbeheer.

Omdat de economie aantrekt, vinden er steeds meer werkzaamheden in de openbare ruimte plaats. Daardoor komen er meer gegevens die goed verwerkt en beheerd moeten worden. Ook zal wetgeving het in de toekomst mogelijk maken dat onze burgers gegevens van de openbare ruimte kunnen inzien. Natuurlijk moet deze informatie dan kloppen. We zijn hier al een eind mee op weg, maar hier ligt nog wel een uitdaging. Daar ben jij voor nodig!

Comments are closed.